UN PROJECTE SOCIAL / A SOCIAL PROJECT

L'Associació Obrador Xisqueta porta a terme un projecte d'economia social que neix amb la finalitat de pagar un preu just la llana dels pastors i pastores del Pirineu. Treballa l'aprofitament de la llana d’ovelles de raça Xisqueta. El resultat: la formació d'artesans i artesanes; el desenvolupament d'una artesania de qualitat 100% local, 100 % artesana d'innovació i la revalorització de l'ofici de pastor. Obrador forma part del Projecte Grípia, d'on sorgeix l'Escola de Pastors de Catalunya.

lunes, 16 de diciembre de 2013

Arriba més llana amb napa a Can Xisqueta!!

[+ adelante en castellano]


Un cop arribades al Pallars i amb encara amb ressaca del Festivalet ens hem trobat amb un trailer ple de llana Xisqueta! no ens recordàvem que avui arribava! 2.000 kg de llana xisqueta amb napa!!! ja tenim la nova remesa per poder-vos servir puntualment les vostres comandes de llana per fer feltre, farciments i fins i tot filar-la! Ja ens veieu, totes mudades descarregant la llana... amb molt glamour!

Aquesta llana l'enviem a França a l'empresa SO TEXTHO e Saint Amans Valtoret on la carden i la preparen amb manto per, posteriorment, poder treballar-la en processos artesans. Saint Amans de Rialp està a 4 horetes de camí.








---

Una vez llegadas al Pallars y todavía con resaca del Festivalet nos hemos encontrado con un trailer lleno de lana Xisqueta! no nos acordábamos que hoy llegaba! 2.000 kg de lana xisqueta con napa! ya tenemos la nueva remesa para poderos servir puntualmente sus pedidos de lana para hacer fieltro, rellenos e incluso hilar-la! Ya nos veis, todas guapas descargando la lana ... con mucho glamour!

Esta lana la enviamos a Francia a la empresa SO TEXTHO en Saint Amans Valtoret donde la cardan y la preparan como manto para, posteriormente, poder trabajarla en procesos artesanos. Saint Amans de Rialp está a 4 horitas de camino.




No hay comentarios: