UN PROJECTE SOCIAL / A SOCIAL PROJECT

L'Associació Obrador Xisqueta porta a terme un projecte d'economia social que neix amb la finalitat de pagar un preu just la llana dels pastors i pastores del Pirineu. Treballa l'aprofitament de la llana d’ovelles de raça Xisqueta. El resultat: la formació d'artesans i artesanes; el desenvolupament d'una artesania de qualitat 100% local, 100 % artesana d'innovació i la revalorització de l'ofici de pastor. Obrador forma part del Projecte Grípia, d'on sorgeix l'Escola de Pastors de Catalunya.

lunes, 16 de diciembre de 2013

Aquest dijous i divendres, extraordinàriament, obrirem les portes a l'oficina - botiga Xisqueta a Rialp

[+ adelante en castellano] 

Aquest dijous i divendres, extraordinàriament, obrirem les portes a l'oficina - botiga Xisqueta a Rialp. Volem que conegueu algunes de les noves peces de la col·lecció "El teu origen" i alhora, pels que sempre anem tard, pogueu fer les darreres compres de Nadal! Ens trobareu aquest dijous i divendres de 10 a 19 hores! NOMÉS AQUESTS DOS DIES!

 Per venir més informats us aconsellem que mireu el que tenim a la web abans de venir.
Us hi esperem amb torrons i licors! ---

Este jueves y viernes, extraordinariamente, abriremos las puertas a la oficina - tienda Xisqueta en Rialp. Queremos que conozca algunas de las nuevas piezas de la colección "Tu origen" y al mismo tiempo, por que siempre vamos tarde, podáis hacer las últimas compras de Navidad! Nos encontrará este jueves y viernes de 10 a 19 horas! SOLO ESTOS DOS DÍAS! 

Para venir más informados aconsejamos vea lo que tenemos en la web antes de venir. 
Os esperamos con turrones y licores! 
No hay comentarios: