UN PROJECTE SOCIAL / A SOCIAL PROJECT

L'Associació Obrador Xisqueta porta a terme un projecte d'economia social que neix amb la finalitat de pagar un preu just la llana dels pastors i pastores del Pirineu. Treballa l'aprofitament de la llana d’ovelles de raça Xisqueta. El resultat: la formació d'artesans i artesanes; el desenvolupament d'una artesania de qualitat 100% local, 100 % artesana d'innovació i la revalorització de l'ofici de pastor. Obrador forma part del Projecte Grípia, d'on sorgeix l'Escola de Pastors de Catalunya.

viernes, 13 de diciembre de 2013

Aquest cap de setmana ens trobareu al Festivalet!

[+ adelante en castellano]

Un altre cop ens trobareu al Festivalet! aquest cop presentant la més que fresca col·lecció Xisqueta 2014! Com sempre el Festivalet no decepciona i enguany encara serem més grans! ens trobareu al Museu Marítim de Barcelona a la sala gòtica! més de 80 projectes d'artistes, artesans i productes fets a casa amb el màxim gust!

I de part nostra! una petita mostra del que hi trobareu! Ens veiem aquest cap de setmana a Barcelona!
---

Otra vez estamos en el Festivalet! esta vez presentando la más que fresca colección Xisqueta 2014! Como siempre el Festivalet no decepciona y este año aún seremos más grandes! nos encontrará en el Museo Marítimo de Barcelona en la sala gótica! más de 80 proyectos de artistas, artesanos y productos hechos en casa con el máximo gusto!

Y de nuestra parte! una pequeña muestra de lo que encontrará! Nos vemos este fin de semana en Barcelona!
No hay comentarios: