UN PROJECTE SOCIAL / A SOCIAL PROJECT

L'Associació Obrador Xisqueta porta a terme un projecte d'economia social que neix amb la finalitat de pagar un preu just la llana dels pastors i pastores del Pirineu. Treballa l'aprofitament de la llana d’ovelles de raça Xisqueta. El resultat: la formació d'artesans i artesanes; el desenvolupament d'una artesania de qualitat 100% local, 100 % artesana d'innovació i la revalorització de l'ofici de pastor. Obrador forma part del Projecte Grípia, d'on sorgeix l'Escola de Pastors de Catalunya.

miércoles, 7 de noviembre de 2012

Curs de tints naturals a càrrec de Lina Ratia per Obrador Xisqueta

[+ adelante en castellano]

Tot deixant-nos portar pel concert de colors que ens ofereix la tardor, des d'Obrador Xisqueta us volem oferir novament el CURS D'INICIACIÓ ALS TINTS NATURALS!!

Aquest cop us proposem realitzar-lo al mateix medi on viu l'artesa, la Lina Ratia, a les Masies de Llaràs (Baix Pallars). Un entorn idíl·lic on poder descobrir les diferents plantes tintòries i els secrets que el mateix territori ens brinda.

El curs es farà el cap de setmana del 17 i 18 de novembre, hi ha la possibilitat de quedar-se a dormir a l'Allotjament Rural de La Morera , a les mateixes Masies de Llaràs.

Esperem que us animeu i us ompliu de colors!!


---

Dejándonos llevar por el concierto de colores que nos ofrece el otoño, desde Obrador Xisqueta os queremos ofrecer nuevamente el CURSO DE INICIACIÓN A LOS TINTES NATURALES!!

Esta vez os proponemos realizar el curso en el mismo medio donde vive la artesana, Lina Ratia, en la Masies de Llaràs (Baix Pallars). Un entorno idílico donde poder descubrir les diferentes plantas tintóreas y los secretos que nos brinda el mismo territorio.

El curso se realizará el fin de semana del 17 i 18 de noviembre, hay la posibilidad de quedarse a dormir en el ARI La Morera , en las mismas Masies de Llaràs.

Esperamos que os animeis y os impregnéis de colores!!


No hay comentarios: