UN PROJECTE SOCIAL / A SOCIAL PROJECT

L'Associació Obrador Xisqueta porta a terme un projecte d'economia social que neix amb la finalitat de pagar un preu just la llana dels pastors i pastores del Pirineu. Treballa l'aprofitament de la llana d’ovelles de raça Xisqueta. El resultat: la formació d'artesans i artesanes; el desenvolupament d'una artesania de qualitat 100% local, 100 % artesana d'innovació i la revalorització de l'ofici de pastor. Obrador forma part del Projecte Grípia, d'on sorgeix l'Escola de Pastors de Catalunya.

lunes, 31 de marzo de 2014

Presentem la Col·lecció Xisqueta a Lleida! aquest divendres a Peppa i Punt


Finalment! presentem Xisqueta a la nostra terra! I aquest cop ens veiem a l'espai de Peppaipunt BotigaTaller a Lleida aquest divendres 4 d'abril. De 18.30h a 19.30h vine a descobrir i provar tot el que es pot fer amb la llana Xisqueta (teixir, teler, feltre, etc.) de la mà de les artesanes de l'associació. A partir de les 19.30h presentarem lel treball que està realitzant Obrador Xisqueta i la nova col·lecció "El TeuOrigen" de la mà de la dissenyadora Marine Mercieux. Hi esteu tots/es convidades! Peppa i Punt és al carrer Vila antònia 3 baixosde Lleida


---


Y esta vez nos vemos en el espacio de Peppaipunt Tienda Taller en Lleida este viernes 4 de abril! De 18.30ha 19.30h ven a descubrir y probar todo lo que se puede hacer con la lana Xisqueta (tejer, telar, fieltro, etc.) De la mano de las artesanas de la asociación. A partir de las 19:30 presentaremos el trabajo que está realizando Obrador Xisqueta y la nueva colección "Tu Origen" de la mano de la diseñadora Marine Mercieux. Estáis todos / as invitadas!


No hay comentarios: