UN PROJECTE SOCIAL / A SOCIAL PROJECT

L'Associació Obrador Xisqueta porta a terme un projecte d'economia social que neix amb la finalitat de pagar un preu just la llana dels pastors i pastores del Pirineu. Treballa l'aprofitament de la llana d’ovelles de raça Xisqueta. El resultat: la formació d'artesans i artesanes; el desenvolupament d'una artesania de qualitat 100% local, 100 % artesana d'innovació i la revalorització de l'ofici de pastor. Obrador forma part del Projecte Grípia, d'on sorgeix l'Escola de Pastors de Catalunya.

jueves, 13 de marzo de 2014

Construïm Tèxtils Murs de Resistència (2). Aquest cop a Calders!

[+ adelante en castellano]


2a. convocatòria de "Construïm Tèxtils Murs de Resistència" que es realitzarà el pròxim dissabte 15 a Calders i que segueix amb l'activitat que es va portar a terme el passat dissabte 8 a Banyoles en motiu del Dia de la Dona Treballadora.

La activitat de participació és lliure, gratuïta. Aquesta coincideix en espai amb la inauguració de l'exposició del professor del Departament d'Escultura Pep Mata "Andar-i Ego" a les 12 h. + info al cartell adjunt!

---

2a. convocatoria de "Construimos Textiles Muros de Resistencia" que se realizará el próximo sábado 15 de marzo en Calders y que sigue con la actividad que se llevó a cabo el pasado sábado 8 en Banyoles en motivo del Día de la Mujer Trabajadora. 

La actividad de participación es libre, gratuita. Esta coincide en espacio con la inauguración de la exposición del profesor del Departamento de Escultura Pep Mata "Andar-y Ego" a las 12 h. + Info en el cartel adjunto!



No hay comentarios: