UN PROJECTE SOCIAL / A SOCIAL PROJECT

L'Associació Obrador Xisqueta porta a terme un projecte d'economia social que neix amb la finalitat de pagar un preu just la llana dels pastors i pastores del Pirineu. Treballa l'aprofitament de la llana d’ovelles de raça Xisqueta. El resultat: la formació d'artesans i artesanes; el desenvolupament d'una artesania de qualitat 100% local, 100 % artesana d'innovació i la revalorització de l'ofici de pastor. Obrador forma part del Projecte Grípia, d'on sorgeix l'Escola de Pastors de Catalunya.

lunes, 10 de febrero de 2014

Vols aprendre a fer mitjons i manoples de llana? Nou curs amb Obrador Xisqueta

[+ adelante en castellano]


Vols aprendre a fer mitjons i manoples de llana? El proper dissabte 15 de febrer i el dissabte 1 de març organitzem a la seu de Xisqueta de Rialp un curs inicial perquè n'aprenguis.




Mitjons per estar per casa, mitjons per posar-te dins de les botes, mitjons per regalar... manoples per escalfar-te, manoples perquè puguis fer boles de neu!

Si sempre has tingut curiositat per saber com es fan un mitjons o unes manoples, apunta't! En aquesta ocasió comptarem amb Hannah Althaus per ensenyar-nos en un tres i no res els secrets d'aquestes peces. El primer dia aprendrem a fer mitjons i el segon dia farem les manoples!

IMPRESCINDIBLE! saber un mínim de mitja!! Per poder reservar la teva plaça fes click aquí!

---

¿Quieres aprender a hacer calcetines y manoplas de lana? El próximo sábado 15 de febrero y el sábado 1 de marzo organizamos en la sede de Xisqueta de Rialp un curso inicial para que aprendas. 



Calcetines para estar por casa, calcetines para ponerte dentro de las botas, calcetines para regalar ... manoplas para calentarte, manoplas para que puedas hacer bolas de nieve! 

Si siempre has tenido curiosidad por saber cómo se hacen un calcetines o unas manoplas, apúntate! En esta ocasión contaremos con Hannah Althaus para enseñarnos en un santiamén los secretos de estas piezas. El primer día aprenderemos a hacer calcetines y el segundo día haremos las manoplas! 



IMPRESCINDIBLE! saber un mínimo de media! Para poder reservar tu plaza haz click aquí!

1 comentario:

knitting key dijo...

Em cau una mica lluny, però em sembla genial