UN PROJECTE SOCIAL / A SOCIAL PROJECT

L'Associació Obrador Xisqueta porta a terme un projecte d'economia social que neix amb la finalitat de pagar un preu just la llana dels pastors i pastores del Pirineu. Treballa l'aprofitament de la llana d’ovelles de raça Xisqueta. El resultat: la formació d'artesans i artesanes; el desenvolupament d'una artesania de qualitat 100% local, 100 % artesana d'innovació i la revalorització de l'ofici de pastor. Obrador forma part del Projecte Grípia, d'on sorgeix l'Escola de Pastors de Catalunya.

jueves, 20 de febrero de 2014

Obrador Xisqueta. Lana y desarrollo local / Llana i desenvolupament local

[+ adelante en castellano]

Aquí teniu el vídeo que acabem de presentar aquest vespre a Casa Sagnier! un document que explica breument què fem, qui som i que pretenem. Tot poesia! de moment tenim només la versió amb castellà!! El vídeo és a càrrec de TKSH! Films un equip de joves realitzadors i la direcció de Marine Mercieux! una meravella! Ens sentim orgulloses de la nostra feina i veure'l reflectit d'aquesta manera ens omple de satisfacció!



Obrador Xisqueta. Lana y desarrollo local / Llana i desenvolupament local from obradorxisqueta on Vimeo.

---

Aquí tenéis el vídeo que acabamos de presentar esta noche en Casa Sagnier! un documento que explica brevemente qué hacemos, quiénes somos y que pretendemos. Todo poesía! de momento tenemos sólo la versión en castellano! El vídeo está a cargo de TKSH! Films un equipo de jóvenes realizadores y la dirección de Marine Mercieux! una maravilla! Nos sentimos orgullosas de nuestro trabajo y verlo reflejado de esta manera nos llena de satisfacción!

No hay comentarios: