UN PROJECTE SOCIAL / A SOCIAL PROJECT

L'Associació Obrador Xisqueta porta a terme un projecte d'economia social que neix amb la finalitat de pagar un preu just la llana dels pastors i pastores del Pirineu. Treballa l'aprofitament de la llana d’ovelles de raça Xisqueta. El resultat: la formació d'artesans i artesanes; el desenvolupament d'una artesania de qualitat 100% local, 100 % artesana d'innovació i la revalorització de l'ofici de pastor. Obrador forma part del Projecte Grípia, d'on sorgeix l'Escola de Pastors de Catalunya.

martes, 19 de noviembre de 2013

La Caravana Xisqueta a la Vall d'Aran

[+ adelante en castellano]


La CARAVANA XISQUETA a la Vall d'Aran!. Reemprenent els tallers gratuïts del Parc Nacional d'Aigüestortes. Els tallers previstos per demà al poble de Salardú queden postposats a causa de les nevades. Mantenim els tallers de la setmana que ve a Aubert (dilluns), Vielha (dimarts i dimecres), Escuhau (dijous). Ens trobem allí!


---

La CARAVANA Xisqueta en el Valle de Aran!. Retomamos los talleres gratuitos del Parque Nacional de Aigüestortes. Los talleres previstos para mañana en el pueblo de Salardú quedan postposats debido a las nevadas. Mantenemos los talleres de la semana que viene a Aubert (lunes), Vielha (martes y miércoles), Escuhau (jueves). Nos encontramos allí!


No hay comentarios: