UN PROJECTE SOCIAL / A SOCIAL PROJECT

L'Associació Obrador Xisqueta porta a terme un projecte d'economia social que neix amb la finalitat de pagar un preu just la llana dels pastors i pastores del Pirineu. Treballa l'aprofitament de la llana d’ovelles de raça Xisqueta. El resultat: la formació d'artesans i artesanes; el desenvolupament d'una artesania de qualitat 100% local, 100 % artesana d'innovació i la revalorització de l'ofici de pastor. Obrador forma part del Projecte Grípia, d'on sorgeix l'Escola de Pastors de Catalunya.

jueves, 21 de noviembre de 2013

Obrador Xisqueta participa a l'exposició "Artesanía Española de Vanguardia, Innovación y Diseño" a Madrid

[+ adelante en castellano]
  


Obrador Xisqueta representa al projecte "Oficis Singulars" del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya a l'exposició "Artesanía Española de Vanguardia, Innovación y Diseño" al CentroCentro de Madrid el espacio cultural del Palacio de Cibeles de Madrid, fins el 20 de abril. A la mostra participen nombroses marques i projectes, entre d'altres: Teixidors, Lladró, Loewe, peSeta

Les peces exposades de Xisqueta són d'Ester Sánchez, Carme Vergés i Marta Aragonés alumna d'ESDi i a la Unitat de Tendències i Innovació d'ESDi.

Un honor!

---

Obrador Xisqueta representa al proyecto "Oficios Singulares" del Consorcio de Comercio, Artesanía y Moda de Cataluña en la exposición "Artesanía Española de Vanguardia, Innovación y Diseño" en el CentroCentro de Madrid el espacio cultural del Palacio de Cibeles de Madrid, hasta el 20 de abril. En la muestra participan numerosas marcas y proyectos, entre otros: Tejedores, Lladró, Loewe, Peset. 

Las piezas expuestas de Xisqueta son de Ester Sánchez, Carmen Vergés y Marta Aragonés alumna de ESDi ya la Unidad de Tendencias e Innovación de ESDi.

Un honor!


No hay comentarios: