UN PROJECTE SOCIAL / A SOCIAL PROJECT

L'Associació Obrador Xisqueta porta a terme un projecte d'economia social que neix amb la finalitat de pagar un preu just la llana dels pastors i pastores del Pirineu. Treballa l'aprofitament de la llana d’ovelles de raça Xisqueta. El resultat: la formació d'artesans i artesanes; el desenvolupament d'una artesania de qualitat 100% local, 100 % artesana d'innovació i la revalorització de l'ofici de pastor. Obrador forma part del Projecte Grípia, d'on sorgeix l'Escola de Pastors de Catalunya.

miércoles, 25 de septiembre de 2013

Obrador Xisqueta ofereix formació a la Serra d'Albarracín (Teruel)

[+ adelante en castellano]

Obrador Xisqueta marxa a la Serra d'Albarracín (Teruel). Del 30 al 4 d'octubre, diverses artesanes d'Obrador Xisqueta Barbara Grosskopf, Carme Verges Minguella i Lina Ratia Caravantes) faran formació per a emprenedors/es entorn al tractament artesanal de la llana i altres subproductes de l'oví. En aquestes jornades també es farà formació entorn a l'elaboració de cordes per instruments musicals amb tripa de corder. Aquest últim de la mà de Joan Xandrich. Trobareu més informació del programa a. Les dates a la web són incorrectes: http://www.aragonemprendedor.com/contenido.php?modulo=Formacion&idformacion=187 ---

Obrador Xisqueta marcha a la Sierra de Albarracín (Teruel). Del 30 al 4 de octubre, varias artesanas de Obrador Xisqueta harán formación para emprendedores / as en torno al tratamiento artesanal de la lana y otros subproductos del ovino. En estas jornadas también se hará formación entorno a la elaboración de cuerdas para instrumentos musicales con tripa de cordero. Este último de la mano de Joan Xandrich. Encontraréis más información del programa en el anterior vínculo. Las fechas en la web son incorrectas.No hay comentarios: