UN PROJECTE SOCIAL / A SOCIAL PROJECT

L'Associació Obrador Xisqueta porta a terme un projecte d'economia social que neix amb la finalitat de pagar un preu just la llana dels pastors i pastores del Pirineu. Treballa l'aprofitament de la llana d’ovelles de raça Xisqueta. El resultat: la formació d'artesans i artesanes; el desenvolupament d'una artesania de qualitat 100% local, 100 % artesana d'innovació i la revalorització de l'ofici de pastor. Obrador forma part del Projecte Grípia, d'on sorgeix l'Escola de Pastors de Catalunya.

jueves, 26 de septiembre de 2013

La Caravana Xisqueta inicia la tourné: 19 tallers al Parc Natural de l'Alt Pirineu

[+ adelante en castellano]



La Caravana Xisqueta torna a rodar! la trobareu al Parc Natural de l'Alt Pirineu. Des d'avui mateix fins al 27 d'octubre realitzarem 19 tallers gratuïts pels diferents municipis del Parc! Feltre, ganxet, matalassos, filar.... com sempre les tècniques més antigues per a que feu objectes d'avui. Consulteu el cartell i l'agenda a la nostra web: www.obradorxisqueta.cat 



---

La Caravana Xisqueta vuelve a rodar! la encontraréis en el Parque Natural del Alt Pirineu. Des de hoy mismo hasta el 27 de octubre realizaremos 19 talleres gratuitos en los diferentes municipios del Parque! Fieltro, ganchillo, colchones, hilar... como siempre las técnicas más antiguas para que hagais objetos de hoy!Consultad el cartel y la agenda de nuestra web.



No hay comentarios: