UN PROJECTE SOCIAL / A SOCIAL PROJECT

L'Associació Obrador Xisqueta porta a terme un projecte d'economia social que neix amb la finalitat de pagar un preu just la llana dels pastors i pastores del Pirineu. Treballa l'aprofitament de la llana d’ovelles de raça Xisqueta. El resultat: la formació d'artesans i artesanes; el desenvolupament d'una artesania de qualitat 100% local, 100 % artesana d'innovació i la revalorització de l'ofici de pastor. Obrador forma part del Projecte Grípia, d'on sorgeix l'Escola de Pastors de Catalunya.

jueves, 19 de septiembre de 2013

Novetats Obrador Xisqueta! Tutorials, entrevistes i més!

[+ adelante en castellano]


A partir del mes d'OCTUBRE volem donar-vos molt més des d'Obrador Xisqueta!. Us expliquem en un moment les novetats més importants:
  1. A mà Xisqueta! Setmanalment penjarem idees i tutorials fets a mà Xisqueta! Per als caps i les mans més inquietes, idees realitzades amb la nostra llana : fàcils, creatives... boniques! Treballarem amb les llanes que ja coneixeu i us presentarem el feltre industrial de Xisqueta que ens obre tot un món de possibilitats!



  2. El Personatge Xisqueta ! Quinzenalment penjarem petites entrevistes a un “personatge Xisqueta». Volem explicar-vos « qui som » i qui ens acompanya. Us presentarem, amb cara i ulls, qui hi ha al darrera de la Xisqueta: pastores i pastors, artesanes, clients, tècnics... moltes persones que us explicaran, breument, qui són, què fan i quina vinculació tenen amb la llana Xisqueta. Molts cops trobarem vivències personals moooolt curioses i interessants. A posar-se la gorra i les botes!



    Les novetats de sempre! Puntualment us farem arribar què fem, on som i què portem entre mans. Sempre amb l'objectiu d'arribar lo més aprop de vosaltres.


---

A partir del mes de OCTUBRE queremos daros mucho más desde Obrador Xisqueta!. Estas son las novedades más importantes:

  1. A mano Xisqueta! Semanalmente colgaremos ideas y tutoriales hechos a mano Xisqueta! Para las cabezas y las manos más inquietas, ideas realizadas con nuestra lana: fáciles, creativas ... hermosas! Trabajaremos con las lanas que ya conocéis y os presentaremos el fieltro industrial de Xisqueta que nos abre un mundo de posibilidades!
  2. El Personaje Xisqueta! Quincenalmente colgaremos pequeñas entrevistas a un «personaje Xisqueta». Queremos explicaros «quiénes somos» y quién nos acompaña.. Os presentaremos, con cara y ojos, que hay detrás de la Xisqueta: pastoras y pastores, artesanas, clientes, técnicos ... muchas personas que os explicarán brevemente quiénes son, qué hacen y qué vinculación tienen con la lana Xisqueta. Muchas veces encontraremos vivencias personales muuuuy curiosas e interesantes. A ponerse la gorra y las botas!
  3. Las novedades de siempre! Puntualmente os haremos llegar qué hacemos, dónde estamos y qué llevamos entre manos. Siempre con el objetivo de llegar lo más cerca de vosotros.

No hay comentarios: