UN PROJECTE SOCIAL / A SOCIAL PROJECT

L'Associació Obrador Xisqueta porta a terme un projecte d'economia social que neix amb la finalitat de pagar un preu just la llana dels pastors i pastores del Pirineu. Treballa l'aprofitament de la llana d’ovelles de raça Xisqueta. El resultat: la formació d'artesans i artesanes; el desenvolupament d'una artesania de qualitat 100% local, 100 % artesana d'innovació i la revalorització de l'ofici de pastor. Obrador forma part del Projecte Grípia, d'on sorgeix l'Escola de Pastors de Catalunya.

miércoles, 18 de septiembre de 2013

Obrador a la "veo veo!" magazine

[+ adelante en castellano]
Ja tenim l'exemplar d'aquesta exel·lent publicació! Veo Veo Magazine fa un fantàstic reportatge d'Obrador Xisqueta. Avui, mentre esmorzàvem amb un boníssim pastis de pomes i prinyons, hem donat un cop d'ull al seguit de propostes handmade que recull la revista. Molt molt recomanable!
---

Ya tenemos el último ejemplar de esta excelente publicación! Veo Veo! magazine hace un estupendo reportaje de Obrador Xisqueta. Hoy, mientras desayunábamos un buenísimo pastel de manzana y ciruelas, hemos dado un vistazo a las diferentes propuestas handmade que recoje la revista. Muy muy recomendable!No hay comentarios: