UN PROJECTE SOCIAL / A SOCIAL PROJECT

L'Associació Obrador Xisqueta porta a terme un projecte d'economia social que neix amb la finalitat de pagar un preu just la llana dels pastors i pastores del Pirineu. Treballa l'aprofitament de la llana d’ovelles de raça Xisqueta. El resultat: la formació d'artesans i artesanes; el desenvolupament d'una artesania de qualitat 100% local, 100 % artesana d'innovació i la revalorització de l'ofici de pastor. Obrador forma part del Projecte Grípia, d'on sorgeix l'Escola de Pastors de Catalunya.

miércoles, 19 de junio de 2013

Una proposta pensant en l'estiu...



L'estiu ja s'acosta i les propostes de cursos i tallers van arribant. Aquest cop us proposem un taller de feltre inicial amb llana xisqueta a càrrec d'una de les artesanes d'Obrador, l'Ester Sánchez.

El taller es farà el 27 de juliol de 16 a 20h a Aren de Noguera (Ribagorza), aquí podreu conèixer la llana, la manipulareu i podreu iniciar-vos en la tècnica del feltre amb aigua, una bona base per després poder crear vosaltres mateixos les vostres peces.

Preu: 60€

Organitza el taller natural si voleu més info: aquí

---

El verano se acerca y las propuestas de cursos y talleres van llegando. Esta vez os proponemos un taller de fieltro inicial con lana xisqueta a cargo de una de las artesanas de Obrador, Ester Sánchez.

El taller se realizará el 27 de julio de 16 a 20h en Aren de Noguera (Ribagorza), aquí podréis conocer la lana, la podréis manipular e iniciaros en la técnica del fieltro con agua, una buena base para luego poder crear vosotros mismos.

Precio: 60 €

Organiza el taller natural si desea más información: aquí

No hay comentarios: