UN PROJECTE SOCIAL / A SOCIAL PROJECT

L'Associació Obrador Xisqueta porta a terme un projecte d'economia social que neix amb la finalitat de pagar un preu just la llana dels pastors i pastores del Pirineu. Treballa l'aprofitament de la llana d’ovelles de raça Xisqueta. El resultat: la formació d'artesans i artesanes; el desenvolupament d'una artesania de qualitat 100% local, 100 % artesana d'innovació i la revalorització de l'ofici de pastor. Obrador forma part del Projecte Grípia, d'on sorgeix l'Escola de Pastors de Catalunya.

viernes, 7 de junio de 2013

Obrador Xisqueta al Descobrir Catalunya

Aquest mes a la revista Descobrir Catalunya hi trobareu informació sobre els camins de ronda i a més a més trobareu a Obrador Xisqueta.
L'article ens explica com distigir una ovella xisqueta d'una ripollesa i d'una aranesa i ens presenta el projecte d'Obrador, les seves peces i l'Escola de Pastors d'una manera preciosa.
Val la pena tenir-la!

----
Este mes en la revista Descobrir Catalunya encontraréis información sobre los caminos de ronda y además a Obrador Xisqueta.
El artículo explica cómo distigir una oveja Xisqueta de una ripollesa y una aranesa y nos presenta el proyecto de Obrador, sus piezas y la Escuela de Pastores de una manera preciosa.
Vale la pena tenerla!

No hay comentarios: