UN PROJECTE SOCIAL / A SOCIAL PROJECT

L'Associació Obrador Xisqueta porta a terme un projecte d'economia social que neix amb la finalitat de pagar un preu just la llana dels pastors i pastores del Pirineu. Treballa l'aprofitament de la llana d’ovelles de raça Xisqueta. El resultat: la formació d'artesans i artesanes; el desenvolupament d'una artesania de qualitat 100% local, 100 % artesana d'innovació i la revalorització de l'ofici de pastor. Obrador forma part del Projecte Grípia, d'on sorgeix l'Escola de Pastors de Catalunya.

martes, 4 de junio de 2013

La llana xisqueta a la ganxetada de Donosti


La llana xisqueta ha estat present a la ganxetada feta a Donosti el passat cap de setmana del 25 de maig dins del festival Rompeolas. Euskadi Knits l'associació que va organitzar l'activitat "Tejiendo la Ciudad", ens va demanar llana xisqueta per a poder fer aquest taller ben original.

Aquí teniu algunes imatges dels resultats, en podreu trobar més al nostre facebook: aquí


----
La lana xisqueta ha estado presente en la ganxetada hecha en Donosti el pasado fin de semana del 25 de mayo dentro del festival Rompeolas. Euskadi Knits la Asociación que organizó la actividad "Tejiendo la Ciudad", nos pidió lana xisqueta para poder hacer este original acto.

Aquí tenéis algunas imágenes de los resultados, en podrá encontrar más en nuestro facebook: aquí

No hay comentarios: