UN PROJECTE SOCIAL / A SOCIAL PROJECT

L'Associació Obrador Xisqueta porta a terme un projecte d'economia social que neix amb la finalitat de pagar un preu just la llana dels pastors i pastores del Pirineu. Treballa l'aprofitament de la llana d’ovelles de raça Xisqueta. El resultat: la formació d'artesans i artesanes; el desenvolupament d'una artesania de qualitat 100% local, 100 % artesana d'innovació i la revalorització de l'ofici de pastor. Obrador forma part del Projecte Grípia, d'on sorgeix l'Escola de Pastors de Catalunya.

lunes, 15 de abril de 2013

Per primavera nous productes Xisqueta

Aquesta primavera us presentem dos nous productes Xisqueta:

El Kit de feltre, nº2
Us presentem el nou kit per als qui volen començar a fer feltre... tot un món per descobrir!
El contingut del kit: 100 gr de llana Xisqueta en napa (neta i cardada) dels 3 colors naturals (cru, gris i marró); 50 gr de llana Tirolesa en napa de 3 colors diferents; 1 peça de sabó natural Xisqueta elaborat per Akarona sabons naturals; 1 trosset de plàstic de bombolles i unes instruccions molt didàctiques on se us explicarà com aprendre a fer feltre.
Trobareu més informació en la nostra pàgina de tutorials: + info aquíProva la nova madeixa XXL xisqueta!
Ja la tenim aquí, la madeixa de 4 caps 100% pura llana verge. Les seves característiques: +- 100gr - 3,53 oz +- 37 mts - 40,46 yds. La podeu trobar en color natural o bé en els colors de la natura (tenyides amb tints naturals). Ara només depèn de tu... imagina tot el que pots crear!
--- 
Esta primavera os presentamos dos nuevos productos Xisqueta:  

El Kit de fieltro, el nº2
Os presentamos el nuevo kit para los que quieren empezar a hacer fieltro ... todo un mundo por descubrir!
El contenido del kit: 100 gr de lana Xisqueta en napa (limpia y cardada) de los 3 colores naturales (crudo, gris y marrón); 50 gr de lana Tirolesa en napa de 3 colores diferentes, 1 pieza de jabón natural Xisqueta elaborada por Akarona jabones naturales, 1 trocito de plástico de burbujas y unas instrucciones muy didácticas donde se os explicará cómo aprender a hacer fieltro.
Encontrarás más información en nuestra página de tutoriales: + info aquí  

Prueba la nueva madeja XXL xisqueta!

Ya la tenemos aquí, la madeja de 4 cabezas 100% pura lana virgen. Sus características: + - 100 gr - 3,53 oz + - 37 mts - 40,46 YDS
La tenemos en color natural o bien en los colores de la naturaleza (teñidas con tintes naturales). Ahora sólo depende de ti ... ¡imagina todo lo que puedes crear!


No hay comentarios: