UN PROJECTE SOCIAL / A SOCIAL PROJECT

L'Associació Obrador Xisqueta porta a terme un projecte d'economia social que neix amb la finalitat de pagar un preu just la llana dels pastors i pastores del Pirineu. Treballa l'aprofitament de la llana d’ovelles de raça Xisqueta. El resultat: la formació d'artesans i artesanes; el desenvolupament d'una artesania de qualitat 100% local, 100 % artesana d'innovació i la revalorització de l'ofici de pastor. Obrador forma part del Projecte Grípia, d'on sorgeix l'Escola de Pastors de Catalunya.

lunes, 1 de octubre de 2012

Tasts de Feltre Xisqueta amb Montse Costa. Aquesta tardor al barri de Gràcia (Barcelona)


[+ adelante en castellano]

No us els podeu perdre. Amb l'esforç de fer arribar la Xisqueta arreu de Catalunya, Montse Costa, és l'enllaç que a través de tallers d'iniciació molt desitjables, apetitosos, interessants, llanuts!!! posa a l'abast l'oportunitat de treballar amb la nostra llana des del mateix cor de Barcelona.

No us ho podeu perdre! "Tastets de feltre" per a tots els públics, a partir d'aquest proper dissabte 6 d'octubre. Ens els prénen de les mans! 

----



No os los podéis perder. Con el esfuerzo de hacer llegar la Xisqueta toda Cataluña, Montse Costa, es el enlace que a través de talleres de iniciación muy deseables, apetitodos, interesantes, lanudos!!, pone al alcance la oportunidad de trabajar con nuestra lana desde el mismo corazón de Barcelona.

No os lo podéis perder! "Tastets de fieltro" para todos los públicos, a partir de este próximo sábado 6 de octubre. Nos los sacan de las manos!



No hay comentarios: