UN PROJECTE SOCIAL / A SOCIAL PROJECT

L'Associació Obrador Xisqueta porta a terme un projecte d'economia social que neix amb la finalitat de pagar un preu just la llana dels pastors i pastores del Pirineu. Treballa l'aprofitament de la llana d’ovelles de raça Xisqueta. El resultat: la formació d'artesans i artesanes; el desenvolupament d'una artesania de qualitat 100% local, 100 % artesana d'innovació i la revalorització de l'ofici de pastor. Obrador forma part del Projecte Grípia, d'on sorgeix l'Escola de Pastors de Catalunya.

lunes, 27 de agosto de 2012

XISQUETA'S UP! 21% a partir del 1 de setembre/septiembre


[+ adelante en castellano]

A partir del dilluns 3 de setembre tots els preus de llanes i productes Xisqueta s'incrementaran un 3% a causa de la pujada de l'IVA. A l'hora actualitzarem els preus de les llanes tenint en compte els increments de preus de transformació. Ull! esteu-ne al cas!

---

A partir del lunes 3 de septiembre todos los precios de lanas y productos Xisqueta incrementarán un 3% debido a la subida del IVA. A la vez actualizaremos los precios de las lanas teniendo en cuenta los incrementos de precios de transformación. Ojo! estad al caso!


No hay comentarios: