UN PROJECTE SOCIAL / A SOCIAL PROJECT

L'Associació Obrador Xisqueta porta a terme un projecte d'economia social que neix amb la finalitat de pagar un preu just la llana dels pastors i pastores del Pirineu. Treballa l'aprofitament de la llana d’ovelles de raça Xisqueta. El resultat: la formació d'artesans i artesanes; el desenvolupament d'una artesania de qualitat 100% local, 100 % artesana d'innovació i la revalorització de l'ofici de pastor. Obrador forma part del Projecte Grípia, d'on sorgeix l'Escola de Pastors de Catalunya.

miércoles, 25 de abril de 2012

De com va anar la Ganxetada Pallaresa!

[+ adelante en castellano]

Aquí teniu unes quantes imatges de com va anar la ganxetada al Pallars. Tot i la pluja i no poder-ho fer al Parc del Riuet, es va decidir embolcallar una farola en lloc d'un estimat arbre! Aqui teniu els resultats. S'està planificant ja la segona ganxetada a la Fira de la Pobla de Segur! no us la podeu perdre!

Més photos al nostre facebook!

Visca la llana i visca el ganxet!

---

Aquí tenéis unas cuantas imágenes de como fué la ganchetada en el Pallars. A pesar de la lluvia y de no poderlo hacer en el Parque del Riuet, se decidió embolver una farola en lugar de un estimado árbol! Aquí tenéis los resultados. Se está planificando ya la segunda ganchetada en la Fira de la Pobla de Segur! muy pronto. No os la podéis perder!

Viva la lana y viva el ganchillo!

Más photos en nuestro facebook!


  

No hay comentarios: