UN PROJECTE SOCIAL / A SOCIAL PROJECT

L'Associació Obrador Xisqueta porta a terme un projecte d'economia social que neix amb la finalitat de pagar un preu just la llana dels pastors i pastores del Pirineu. Treballa l'aprofitament de la llana d’ovelles de raça Xisqueta. El resultat: la formació d'artesans i artesanes; el desenvolupament d'una artesania de qualitat 100% local, 100 % artesana d'innovació i la revalorització de l'ofici de pastor. Obrador forma part del Projecte Grípia, d'on sorgeix l'Escola de Pastors de Catalunya.

jueves, 5 de abril de 2012

Ganxetada al Pallars! Fem Yarnbombing!!

GANXETADA: Acció ganxetaira al Pallars.



Seguint l'estel·la de la Guerrilla del Ganchillo promoguda pel col·lectiu Duduá i volent formar part d'aquest moviment mundial del Yarnbombing: http://yarnbombing.com/ us proposem des de l'Associació Obrador Xisqueta, en el marc de la Fira Natura que organitza Casa Xorret que se celebrarà el diumenge dia 22 d’abril al Parc del Riuet (si no plou...) de Sort (Pallars Sobirà - muntanyes Pirinenques) fer una acció “ganxetaira”!!!!

La convocatòria és per a tothom qui li agradi o vulgui aprendre a teixir, tant amb ganxet com amb mitja.

Durant tot el dia es faran tallers tant per grans com per xics amb les artesanes que formen part de l’associació.

La "ganxetada" consistirà en fer petites o grans peces de ganxet o agulla per instal·lar-les als arbres, bancs, àrea infantil, etc. per tal d'embellir aquest espai i reivindicar una Natura Lliure! Qui vulgui pot portar peces ja teixides o mig teixides o fer-les durant el dia de la fira!

Cadascú s’ha de portar el seu material, tot i així, l’associació portarà també llanes i ganxets.

Avancem-nos a la primavera i engalanem el parc del Riuet!!

Us esperem a totes/s!!!!

No hay comentarios: