UN PROJECTE SOCIAL / A SOCIAL PROJECT

L'Associació Obrador Xisqueta porta a terme un projecte d'economia social que neix amb la finalitat de pagar un preu just la llana dels pastors i pastores del Pirineu. Treballa l'aprofitament de la llana d’ovelles de raça Xisqueta. El resultat: la formació d'artesans i artesanes; el desenvolupament d'una artesania de qualitat 100% local, 100 % artesana d'innovació i la revalorització de l'ofici de pastor. Obrador forma part del Projecte Grípia, d'on sorgeix l'Escola de Pastors de Catalunya.

miércoles, 25 de abril de 2012

Bàrbara Grosskopf participa a l'expo "En Cintura" a la Farinera del Clot


[+ adelante en castellano]

Ens complau fer difusió de la propera exposició que Bàrbara Grosskopf, artesana i artista vinculada al projecte d'Obrador Xisqueta, que inaugura aquest proper dijous 26 d'abril a la Farinera del Clot. (Barcelona)

Tal i com ella mateixa explica "Tinc l'honor de convidar-vos a visitar una exposició col.lectiva en la que 9 dones reflexionen sobre la cintura, com a símbol femení, fruit patriarcal, esclavatge estètic.... cadascú pot fer la seva propia conclusió."

Aquesta peça està feta amb llana d'ovella Xisqueta i podeu veure-la, juntament amb les altres 8 creacions. Aquesta exposició surt fruit del procés desenvolupat al "Taller d'Art i Disseny Experimental" de la Llotja de Barcelona.


---
[castellano]

Nos complace hacer difusión de la próxima exposición que Bárbara Grosskopf, artesana y artista vinculada al proyecto de Obrador Xisqueta, que inaugura este próximo jueves 26 de abril en la Farinera del Clot (Barcelona).


Tal y como ella misma explica "Tengo el honor de invitaros a visitar una exposición colectiva en la que 9 mujeres reflexionan sobre la cintura, como símbolo femenino, fruto patriarcal, esclavitud estético .... cada uno puede hacer la su propia conclusión. "


Esta pieza está hecha con lana de oveja Xisqueta y puede verla, junto con las otras 8 creaciones. Esta exposición sale fruto del proceso desarrollado en el "Taller de Arte y Diseño Experimental" de la Llotja de Barcelona.

No hay comentarios: