UN PROJECTE SOCIAL / A SOCIAL PROJECT

L'Associació Obrador Xisqueta porta a terme un projecte d'economia social que neix amb la finalitat de pagar un preu just la llana dels pastors i pastores del Pirineu. Treballa l'aprofitament de la llana d’ovelles de raça Xisqueta. El resultat: la formació d'artesans i artesanes; el desenvolupament d'una artesania de qualitat 100% local, 100 % artesana d'innovació i la revalorització de l'ofici de pastor. Obrador forma part del Projecte Grípia, d'on sorgeix l'Escola de Pastors de Catalunya.

martes, 14 de febrero de 2012

De la Festa Xisqueta...


[+ adelante en castellano]

El passat divendres 3 de febrer vam trobar-nos a Barcelona per presentar-vos el projecte Xisqueta, i aprofitar per lliurar les recompenses fruit dels micromecenatges de Verkami. Els  i les que vàreu poder assistir vàreu poder conèixer i veure algunes de les persones que fan possible aquest projecte: els pastors Antoni Figuera (Mateu de Toralla) i David Moli; les artesanes Lila, Lina Ratia, Bàrbara Grosskopf i Carme Vergés i les tècniques que hi ha al darrera de Xisqueta. Tot l'equip en pes!

L'acte se celebrà al Convent de Sant Agustí, a les sala Mirador de Barcelona Activa. Tot un luxe! 
Vam estar molt contentes de poder passar aquesta estona amb vosaltres i compartir tot això que fem!

Ja tenim les imatges de la Festa Xisqueta. Les trobareu aquí! un petit trosset de la trobada: https://plus.google.com/photos/114623650493389023664/albums/5707136487525696721 [castellano]

El pasado viernes 3 de febrero nos encontramos en Barcelona para presentar el proyecto Xisqueta, y aprovechar para entregar las recompensas fruto de los micromecenatges de Verkami. Los y las que pudisteis asistir pudisteis conocer y ver algunas de las personas que hacen posible este proyecto: los pastores Antonio Figuera (Mateo de Toralla) y David Molina; las artesanas Lila, Lina Ratia, Bárbara Grosskopf y Carme Vergés y las técnicas que hay detrás de Xisqueta. Todo el equipo en peso!

El acto se celebró en el Convent de Sant Agustí, a las sala Mirador de Barcelona Activa. Todo un lujo!
Estuvimos muy contentas de poder pasar este rato con vosotros y compartir todo esto que hacemos!

Ya tenemos las imágenes de la Fiesta Xisqueta. Las encontraréis aquí! un pequeño trocito del encuentro: https://plus.google.com/photos/114623650493389023664/albums/5707136487525696721

No hay comentarios: