UN PROJECTE SOCIAL / A SOCIAL PROJECT

L'Associació Obrador Xisqueta porta a terme un projecte d'economia social que neix amb la finalitat de pagar un preu just la llana dels pastors i pastores del Pirineu. Treballa l'aprofitament de la llana d’ovelles de raça Xisqueta. El resultat: la formació d'artesans i artesanes; el desenvolupament d'una artesania de qualitat 100% local, 100 % artesana d'innovació i la revalorització de l'ofici de pastor. Obrador forma part del Projecte Grípia, d'on sorgeix l'Escola de Pastors de Catalunya.

martes, 31 de enero de 2012

Busquem músiques d'ovelles, llana, pastors, jerseis de llana, Xisqueta... ! ajuda'ns!!!


[+ adelante en castellano]

Volem que ens recomaneu música!!! però no qualsevol! volem música que estigui relacionada amb LES OVELLES, LA LLANA, ELS JERSEIS DE LLANA, ELS PASTORS... com us sona?!?! aquest divendres fem la festa Xisqueta i tot i que tindrem l'honor de comptar amb els Venancio Jóvenes de Antaño, volem anar creant el fil musical Xisqueta. Com a exemple us passem una gran canço dels Venancio que parla d'un jersei de llana ;P! Esperem les vostres respostes!!!!

Deixeu-nos una nota al facebook!: http://www.facebook.com/profile.php?id=1530184750

---

Queremos que nos recomendáis música! pero no cualquiera! queremos música que esté relacionada con LAS OVEJAS, LA LANA, LOS JERSÉIS DE LANA, LOS PASTORES ... como os suena?!?! este viernes hacemos la fiesta Xisqueta y aunque tendremos el honor de contar con los Venancio Jóvenes de antaño, queremos ir creando el hilo musical Xisqueta. Como ejemplo os pasamos una gran canción de los Venancio que habla de un jersey de lana; P! Esperamos vuestras respuestas!!

Dejadnos una nota en facebook!: http://www.facebook.com/profile.php?id=1530184750

www.youtube.com
‎"El jersei", de Venancio y los Jóvenes de Antaño, grabado en directo en el Celler de Cal Marino (Poble Sec, Bcn). Subtitulado en castellano

1 comentario:

kizna dijo...

Sheeps de Pink Floyd, tot i que es una metafora...
Heaps Of Sheeps de Robert Wyatt.