UN PROJECTE SOCIAL / A SOCIAL PROJECT

L'Associació Obrador Xisqueta porta a terme un projecte d'economia social que neix amb la finalitat de pagar un preu just la llana dels pastors i pastores del Pirineu. Treballa l'aprofitament de la llana d’ovelles de raça Xisqueta. El resultat: la formació d'artesans i artesanes; el desenvolupament d'una artesania de qualitat 100% local, 100 % artesana d'innovació i la revalorització de l'ofici de pastor. Obrador forma part del Projecte Grípia, d'on sorgeix l'Escola de Pastors de Catalunya.

lunes, 16 de enero de 2012

Jornades Tècniques a Manlleu entorn la reforma de la PAC i projectes de desenvolupament rural

[+ adelante en castellano]


Us informem de les Jornades Tècniques que tindran lloc a Manlleu el proper dimecres 18 de gener al Museu Industrial del Ter (us adjuntem programa).

Es parlarà de la reforma de la PAC i de les interrogants al voltant d'aquesta (matí) i a la tarda es presentaran experiències pràctiques entorn del desenvolupament rural, on presentarem el projecte d'Obrador Xisqueta.

Motiu de la jornada:

"Aquest 2012 s'acabaran de definir i construir les línies generals de la reforma de la política agrària comunitària. El resultat es concretarà en unes propostes legislatives que haurà d'aprovar el Parlament Europeu.Quin model agrari proposarà la nova PAC? Com encaixaran l'agricultura i la ramaderia a l'Europa del s. XXI?! Quin paper tindrà el sector primari dins la societat, més enllà de la producció d'aliments?!"


Les jornades i el dinar són gratuïts!


Per a les inscripcions, només heu de fer clic aquí 

Més informació a: 93 851 50 22


---


Os informamos de las Jornadas Técnicas que tendrán lugar en Manlleu el próximo miércoles 18 de enero en el Museo Industrial del Ter (os adjuntamos programa).

Se hablará de la reforma de la PAC y de las interrogantes en torno a esta (mañana) y por la tarde se presentarán experiencias prácticas en torno al desarrollo rural, donde presentaremos el proyecto de Obrador Xisqueta.

Motivo de la jornada:

"Este 2012 se terminarán de definir y construir las líneas generales de la reforma de la política agraria comunitaria. El resultado se concretará en unas propuestas legislativas que deberá aprobar el Parlamento Europeu.Quin modelo agrario propondrá la nueva PAC? Como encajarán el la agricultura y la ganadería en la Europa del siglo XXI?! ¿Qué papel tendrá el sector primario en la sociedad, más allá de la producción de alimentos?! "

Las jornadas y la comida son gratuitos!


Para las inscripciones, solo tenéis que hacer clic aquí

Más información en: 93 851 50 22

No hay comentarios: