UN PROJECTE SOCIAL / A SOCIAL PROJECT

L'Associació Obrador Xisqueta porta a terme un projecte d'economia social que neix amb la finalitat de pagar un preu just la llana dels pastors i pastores del Pirineu. Treballa l'aprofitament de la llana d’ovelles de raça Xisqueta. El resultat: la formació d'artesans i artesanes; el desenvolupament d'una artesania de qualitat 100% local, 100 % artesana d'innovació i la revalorització de l'ofici de pastor. Obrador forma part del Projecte Grípia, d'on sorgeix l'Escola de Pastors de Catalunya.

jueves, 26 de enero de 2012

Vine a la Festa Xisqueta, 3 de febrer a Barcelona[+ adelante en castellano]

Vine a la Festa Xisqueta! Divendres 3 de febrer al Convent de Sant Agustí! a partir de les 19h. a Barcelona.

El motiu de celebrar aquest bonica festa és per agrair-vos unes quantes coses!:

1. La vostra ajuda per assolir el repte proposat a través de la plataforma "Verkami", d'aconseguir 2.000 euros en només 41 dies!

2. Els vostre suport al projecte: difonent-lo, comprant productes Xisqueta, enviant-nos correus preciosos, fent-vos amics/gues nostres, participant als tallers, experimentant amb la nostra llana i fent objectes preciosos amb la Xisqueta.


Sentiu-vos tots i totes convidades!

Abans, però! us heu d'apuntar aquí:  https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dDFPZ0NGU1kxejUxU213dlV3TEpSY1E6MQ----

Ven a la Fiesta Xisqueta! Viernes 3 de febrero en el Convent de San Agustí! a partir de las 19h. en Barcelona.

El motivo de celebrar este hermosa fiesta es para agradeceros unas cuantas cosas!:

1. Vuestra ayuda para alcanzar el reto propuesto a través de la plataforma "Verkami", de conseguir 2.000 euros en sólo 41 días!

2. Vuestro apoyo al proyecto: difundiéndolo, comprando productos Xisqueta, enviándonos correos preciosos, haciéndoos amigos / as nuestros, participando en los talleres, experimentando con nuestra lana y haciendo objetos preciosos con la Xisqueta.

Sentiros todos y todas invitadas!

Antes, sin embargo! se ha de apuntar aquí: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dDFPZ0NGU1kxejUxU213dlV3TEpSY1E6MQ

1 comentario:

S.A. dijo...

Nosaltres no podrem anar, però esperem que ho passeu molt bé i ens alegrem de l'èxit :)