UN PROJECTE SOCIAL / A SOCIAL PROJECT

L'Associació Obrador Xisqueta porta a terme un projecte d'economia social que neix amb la finalitat de pagar un preu just la llana dels pastors i pastores del Pirineu. Treballa l'aprofitament de la llana d’ovelles de raça Xisqueta. El resultat: la formació d'artesans i artesanes; el desenvolupament d'una artesania de qualitat 100% local, 100 % artesana d'innovació i la revalorització de l'ofici de pastor. Obrador forma part del Projecte Grípia, d'on sorgeix l'Escola de Pastors de Catalunya.

miércoles, 28 de diciembre de 2011

Tutorial "Vull aprendre a filar" / "Quiero aprender a hilar"




 [+ adelante en castellano]

Ja teniu al vostre abast el tutorial "Vull aprendre a filar" que va lligat als nostres kits DIY Xisqueta. En aquest cas el primer kit que ha sortit ha estat el vincular a l'ofici de la filadora. D'una manera molt didàctica i entenedora us endinsem dins d'aquest saber fer tan particulat i gairebé en perill d'extinció. Us animem a provar-lo i a gaudir-lo, ajudant d'aquesta manera a recuperar aquest coneixement tan antic.

Esperem que el gaudiu!

---

Ya tenéis a vuestro alcance el tutorial "Quiero aprender a hilar" que va ligado a nuestros kits DIY Xisqueta. En este caso el primer kit que ha salido ha sido el vincular al oficio de la hilandera. De una manera muy didáctica y comprensible os adentramos en este saber hacer tan particular y casi en peligro de extinción. Os animamos a probarlo y a disfrutarlo, ayudando de esta manera a recuperar este conocimiento tan antiguo.

Esperamos que lo disfrutéis!

No hay comentarios: