UN PROJECTE SOCIAL / A SOCIAL PROJECT

L'Associació Obrador Xisqueta porta a terme un projecte d'economia social que neix amb la finalitat de pagar un preu just la llana dels pastors i pastores del Pirineu. Treballa l'aprofitament de la llana d’ovelles de raça Xisqueta. El resultat: la formació d'artesans i artesanes; el desenvolupament d'una artesania de qualitat 100% local, 100 % artesana d'innovació i la revalorització de l'ofici de pastor. Obrador forma part del Projecte Grípia, d'on sorgeix l'Escola de Pastors de Catalunya.

miércoles, 28 de diciembre de 2011

Xisqueta 2012 també pels Reixos [Reis]
Benvolguts/des amics i amigues Xisquetes!

Ja fa un mes que va sortir la col·lecció i estem molt contentes de la bona rebuda que ha tingut. El missatge Xisqueta s'estén i hem aconseguit que moltes persones d'arreu de Catalunya  i de fora d'aquesta tinguin algun dels nostres productes Xisqueta a les vostres/seves mans! i això és un gran èxit! perquè d'aquesta manera, donem a conèixer encara més lluny i més extensament els objectius que el projecte d'Obrador Xisqueta es proposa.

Cada peça i producte Xisqueta estan vinculats a un ofici secular, un territori  natural bellíssim, una matèria prima recuperada que havia estat oblidada, un teixit artesà amb talent i ganes de treballar amb allò que genera la nostra terra.

Com sempre diem, al final és una qüestió de sentit comú!

Us volem convidar a que feu una ullada a la nostra web i a les novetats que hi anem penjant (mitons, bosses, collars i els productes de sempre). Nous productes, noves idees... tots amb el mateix missatge: 100% locals i 100% artesans. Com sempre, "Seguint el camí  natural" de la vida, de les coses petites i boniques.

Esperem que estigueu passant unes bones festes i que gaudiu de cada dia de les vostres vides...  escalfats, adornats, amb la llana Xisqueta ;P.La llana Xisqueta és Ofici Singular de Catalunya des de 2010.

----

Obrador Xisqueta és una associació sense ànim de lucre del Pallars Sobirà (Alt Pirineu) que neix el 2008 amb un objectiu: pagar la llana d’ovelles de raça Xisqueta als pastors i pastores que lluiten per conservar aquesta raça.

Per aconseguir-ho volem fer cicle tancat, o sigui: comprar, transformar i fer una venda directa de productes fets amb 100% pura llana verge.

Volem fomentar una compra conscient on el consumidor sigui co-responsable del desenvolupament sostenible del territori, de la generació d’una economia de petita escala, sostenible i amable. I com no, crear objectes bonics i útils que ens alegrin la vida.

+ info:

2 comentarios:

kizna dijo...

Es fantàstic el que feu i un projecte com el vostre.
Espero que us vagi molt bé! :)

mOntanyanes dijo...

Moltes gràcies! ens encanta el suport que rebem de totes i tots vosaltres!

Bones festes!