UN PROJECTE SOCIAL / A SOCIAL PROJECT

L'Associació Obrador Xisqueta porta a terme un projecte d'economia social que neix amb la finalitat de pagar un preu just la llana dels pastors i pastores del Pirineu. Treballa l'aprofitament de la llana d’ovelles de raça Xisqueta. El resultat: la formació d'artesans i artesanes; el desenvolupament d'una artesania de qualitat 100% local, 100 % artesana d'innovació i la revalorització de l'ofici de pastor. Obrador forma part del Projecte Grípia, d'on sorgeix l'Escola de Pastors de Catalunya.

miércoles, 28 de diciembre de 2011

Gràcies mecenes de Verkami!


[+ adelante en castellano]

Com bé sabeu, farà més d'un mes i mig, vam llançar una campanya de cerca de finançament per a Obrador Xisqueta a través de la plataforma de Verkami. L'objectiu era assolir 2.000 euros per tal de poder fer front a les despeses de transformació de la llana que cada any tenim i tindrem. Aquesta és una petita quantitat del total, però per nosaltres molt important per a poder continuar amb el projecte un any més.

Després dels 41 dies que ofereix la plataforma per aconseguir els diners, finalment vam assolir la quantitat i una mica més (2.090 euros) gràcies a les aportacions de 71 mecenes que han fet possible tot això.

Des d'aquí volíem agrair-vos el fet que creieu en  projectes com el nostre, que gràcies a plataformes com Verkami no només es poden donar a conèixer més sinó que poden arribar a ser possibles gràcies a microdonacions de persones individuals que creuen en la cultura i la transformació social. I això és una revolució.

Per a celebrar-ho, estem organitzant una festa que tindrà lloc a finals de gener a Barcelona (lloc per confirmar) per tal de lliurar totes les recompeses als mecenes i alhora poder reunir-nos amb totes aquelles persones que segueixen el projecte Xisqueta.

Des d'aquí, gràcies de tot cor.
Xisquetes

---

Como bien sabéis, hará más de un mes y medio, lanzamos una campaña de búsqueda de financiación para Obrador Xisqueta a través de la plataforma de Verkami. El objetivo era alcanzar 2.000 euros para poder hacer frente a los gastos de transformación de la lana que cada año tenemos y tendremos. Esta es una pequeña cantidad del total, pero para nosotros muy importante para poder continuar con el proyecto un año más.

Después de los 41 días que ofrece la plataforma para conseguir el dinero, finalmente logramos la cantidad y un poco más (2090 euros) gracias a las aportaciones de 71 mecenas que han hecho posible todo esto.

Desde aquí queríamos agradeceros el hecho de que creéis en proyectos como el nuestro, que gracias a plataformas como Verkami no sólo se pueden dar a conocer más sino que pueden llegar a ser posibles gracias a microdonaciones de personas individuales que creen en la cultura y la transformación social. Y esto es una revolución.

Para celebrarlo, estamos organizando una fiesta que tendrá lugar a finales de enero en Barcelona (lugar por confirmar) para entregar todas las recompeses los mecenas ya la vez poder reunirnos con todas aquellas personas que siguen el proyecto Xisqueta.

Desde aquí, gracias de todo corazón.

Xisquetes

No hay comentarios: