UN PROJECTE SOCIAL / A SOCIAL PROJECT

L'Associació Obrador Xisqueta porta a terme un projecte d'economia social que neix amb la finalitat de pagar un preu just la llana dels pastors i pastores del Pirineu. Treballa l'aprofitament de la llana d’ovelles de raça Xisqueta. El resultat: la formació d'artesans i artesanes; el desenvolupament d'una artesania de qualitat 100% local, 100 % artesana d'innovació i la revalorització de l'ofici de pastor. Obrador forma part del Projecte Grípia, d'on sorgeix l'Escola de Pastors de Catalunya.

jueves, 22 de diciembre de 2011

Ja tenim guanyador del Coco Pallarès!


 

Ja tenim guanyador!

Després de rebre 29 propostes ens ha sigut molt difícil! Hem fet una primera selecció de 10 finalistes, basant-nos en la seva originalitat i propostes encantadores... (ens han encantat les "més naturals" ;P) que ho han estat totes!. Sobretot estem molt agraïdes per la vostra participació i les ganes d'aconseguir un dels nostres grans Cocos!. D’aquestes, al no saber quina era la millor, hem fet un sorteig amb l'original sistema de tallar 9 paperets i agafar una mà “innocent”. En aquest cas la Montse Barado d'Obrador Xisqueta

I finalment ja tenim guanyador! És en “Carlos”! el problema és que no podem tenir accés a la seva adreça electrònica i necessitem que contactis amb nosaltres a través de l’adreça: info@obradorxisqueta.cat . Només et demanem que et “personis” i que ens facis arribar la teva adreça postal per fer-te arribar el Coco 100% Xisqueta!

Si en "Carlos" no aparegués, farem un segon sorteig! estigueu atents/es!

Enhorabona i moltes gràcies a totes i a tots per donar-nos tan bones idees per aquest any vinent.

Aprofitar per convidar-vos a totes i tots els participants, així com als fans Xisqueta, a la festa que farem a finals del mes de gener a Barcelona per tal que conegueu de primera mà el projecte, els artesans, la col·lecció i alguns dels nostres pastors!. Us en mantindrem informats.

Bones festes a totes i tots, bones vacances i fins ben aviat!

1 comentario:

X dijo...

Holahola!!
En Carlos ha aparegut emocionat, sense necessitat de recórrer a la "taula Ouija". Justament us he escrit un correu. Abraçades, mil gràcies i potxons nadalencs!!