UN PROJECTE SOCIAL / A SOCIAL PROJECT

L'Associació Obrador Xisqueta porta a terme un projecte d'economia social que neix amb la finalitat de pagar un preu just la llana dels pastors i pastores del Pirineu. Treballa l'aprofitament de la llana d’ovelles de raça Xisqueta. El resultat: la formació d'artesans i artesanes; el desenvolupament d'una artesania de qualitat 100% local, 100 % artesana d'innovació i la revalorització de l'ofici de pastor. Obrador forma part del Projecte Grípia, d'on sorgeix l'Escola de Pastors de Catalunya.

lunes, 14 de noviembre de 2011

Continuem la campanya a Verkami! ja queda menys pels 2.000 €

[+ adelante en castellano]

Moltes persones d'arreu de Catalunya ja estan participant en fer més bonic, més sostenible, més present el projecte d'Obrador Xisqueta.

Amb els 2.000 euros que demanem des de Verkami podrem pagar una part de la llana que comprem als pastors i pastores del Pallars que cuiden de la raça Xisqueta i alhora serà una petita aportació per a poder treure al mercat els productes de la nova col·lecció.

Ens queda menys! ho aconseguirem!

Us deixem una imatge d'aquest cap de setmana! aquest és l'Antonio Peyró, "Safalla" de Llessui. Un dels pastors als qui comprem la llana Xisqueta. [castellano]

Muchas personas de toda Cataluña ya están participando en hacer más bonito, más sostenible, más presente el proyecto de Obrador Xisqueta.

Con los 2.000 euros que pedimos desde Verkami podremos pagar una parte de la lana que compramos a los pastores y pastoras del Pallars que cuidan de la raza Xisqueta ya la vez será una pequeña aportación para poder sacar al mercado los productos de la nueva colección .

Nos queda menos! lo conseguiremos!

Os dejamos una imagen de este fin de semana! este es Antonio Peyró, "Safalla" de Llessui. Uno de los pastores a los que compramos la lana Xisqueta.

2 comentarios:

S.A. dijo...

Sols podem participar com a mecenes "regatxo", però posem el widget al blog... Molta sort!

mOntanyanes dijo...

Moltes gràcies igualment! lo important és que poguem col·laborar i el projecte sigui possible! agraïdes!