UN PROJECTE SOCIAL / A SOCIAL PROJECT

L'Associació Obrador Xisqueta porta a terme un projecte d'economia social que neix amb la finalitat de pagar un preu just la llana dels pastors i pastores del Pirineu. Treballa l'aprofitament de la llana d’ovelles de raça Xisqueta. El resultat: la formació d'artesans i artesanes; el desenvolupament d'una artesania de qualitat 100% local, 100 % artesana d'innovació i la revalorització de l'ofici de pastor. Obrador forma part del Projecte Grípia, d'on sorgeix l'Escola de Pastors de Catalunya.

miércoles, 9 de noviembre de 2011

Ens vols ajudar?! busquem micro donacions pel projecte Xisqueta!

 

Obrador Xisqueta busca petits mecenes que puguin donar un cop de mà a la sortida de la Campanya 2011-2012. A través de la fórmula de les micro-donacions que ens proporciona la plataforma de Verkami volem aconseguir una petita part de la inversió que necessitem per pagar la llana d'aquesta campanya i una petitíssima part de la producció 2011-12.

Amb la voluntat de fer viable el projecte Xisqueta necessitem invertir en la matèria prima que produirà en breu la nova col·lecció.

Fem una crida a totes aquelles persones que volen donar suport al projecte d'Obrador Xisqueta; que els hi agrada la feina que estem fent; que donen valor al treball social i de dinamització que s'està aconseguint a través del projecte d'Obrador Xisqueta; la difusió que s'està fent de la raça Xisqueta i dels pastors i pastores que les cuiden i la feina de recuperació de la llana filada de races locals per primer cop després de dècades.

Per tot això esperem que trobeu ben invertides les petites quantitats que se us proposen, sempre a canvi d'una bona recompensa ;P

Gràcies per avançat!
Xisquetes

2 comentarios:

Estones de Costura dijo...

encantada d'haver-vos trobat.....

mOntanyanes dijo...

Moltes gràcies a vosaltres! ;P