UN PROJECTE SOCIAL / A SOCIAL PROJECT

L'Associació Obrador Xisqueta porta a terme un projecte d'economia social que neix amb la finalitat de pagar un preu just la llana dels pastors i pastores del Pirineu. Treballa l'aprofitament de la llana d’ovelles de raça Xisqueta. El resultat: la formació d'artesans i artesanes; el desenvolupament d'una artesania de qualitat 100% local, 100 % artesana d'innovació i la revalorització de l'ofici de pastor. Obrador forma part del Projecte Grípia, d'on sorgeix l'Escola de Pastors de Catalunya.

viernes, 25 de noviembre de 2011

Avançament de la Col·lecció Xisqueta 2012. Aquest dilluns surt la nova col·lecció.

[+ adelante en castellano]
[+ ahead in english]


Us fem un avançament de la Col·lecció Xisqueta 2012! Aquest dilluns - hora per confirmar - donem a conèixer la nova col·lecció! Esperem que disfruteu- d'aquest petit avançament.

----
Os hacemos un adelanto de la Colección Xisqueta 2012! Este lunes - hora por confirmar - damos a conocer la nueva colección! Esperamos que disfrutéis-de este pequeño adelanto.
---
We do a preview XisquetCollection 2012! Monday - time to be confirmed - we realease the new collection! We hope you enjoy this small-advancement.No hay comentarios: