UN PROJECTE SOCIAL / A SOCIAL PROJECT

L'Associació Obrador Xisqueta porta a terme un projecte d'economia social que neix amb la finalitat de pagar un preu just la llana dels pastors i pastores del Pirineu. Treballa l'aprofitament de la llana d’ovelles de raça Xisqueta. El resultat: la formació d'artesans i artesanes; el desenvolupament d'una artesania de qualitat 100% local, 100 % artesana d'innovació i la revalorització de l'ofici de pastor. Obrador forma part del Projecte Grípia, d'on sorgeix l'Escola de Pastors de Catalunya.

martes, 29 de noviembre de 2011

Aquest cap de setmana tots al Festivalet!

 

Aquest cap de setmana 3 i 4 de desembre ens trobarem al Festivalet (Barcelona). Us esdeveniment organitzat per  Alicia Roselló i Eli. Festivalet és una fira independent de productes fets a mà a Barcelona. Diferents artistes es reuneixen al Festivalet per mostrar i vendre els seus productes, com bosses, ninots, roba, sabons, accessoris, bijuteria o productes fets amb llana Xisqueta ;P. Tots ells són únics i originals.

Esperem veure-us a totes / us en el pròxim Festivalet, el 3 i 4 de desembre de 11:00 h a 20:00 h al FAD, entrada gratuïta!


----- 

Este fin de semana 3 y 4 de diciembre nos encontraremos en Festivalet (Barcelona). Un evento organizado por Alicia Roselló y Eli. Festivalet es una feria independiente de productos hechos a mano en Barcelona. Diferentes artistas se reúnen en Festivalet para mostrar y vender sus productos, como bolsos, muñecos, ropa, jabones, accesorios, bisutería o productos hechos con lana Xisqueta; P. Todos ellos son únicos y originales.

Esperamos veros a todas / os en el próximo Festivalet, el 3 y 4 de diciembre de 11:00 ha 20:00 h en el FAD, entrada gratuita!



 
una mostra de les peces que es vendran al Festivalet

No hay comentarios: