UN PROJECTE SOCIAL / A SOCIAL PROJECT

L'Associació Obrador Xisqueta porta a terme un projecte d'economia social que neix amb la finalitat de pagar un preu just la llana dels pastors i pastores del Pirineu. Treballa l'aprofitament de la llana d’ovelles de raça Xisqueta. El resultat: la formació d'artesans i artesanes; el desenvolupament d'una artesania de qualitat 100% local, 100 % artesana d'innovació i la revalorització de l'ofici de pastor. Obrador forma part del Projecte Grípia, d'on sorgeix l'Escola de Pastors de Catalunya.

martes, 4 de octubre de 2011

Vols aconseguir un jersei gratuït Marcelinus-Xisqueta?! Quieres conseguir un jersey gratuito Marcelinus - Xisqueta?!


[+ adelante en castellano]

Si vols aconseguir un jersei 100% de llana Xisqueta i de la marca Marcelinus, només has d'escoltar com a mínim un cop per setmana el programa "El Cafè de la República" de Joan Barril. Cada nit, a partir de les 21h. a Catalunya Ràdio.

El Cafè de la República ha convocat un concurs setmanal on l'únic que heu de fer és escriure un petit relat de 7 línies (introducció, nus i desenllaç), on s'hi inclogui la paraula "llana". Veritat, que és fàcil?!? Visca la llana!

Entre tots els i les participants de la setmana se sortejarà cada divendres un jersei Marcelinus que el podreu triar de la seva web! allí hi trobareu els que estan fets només amb Xisqueta! Trobareu més detall a: http://www.marcelinus.cat

----

Si quieres conseguir un jersey 100% de lana Xisqueta y de la marca Marcelinus, sólo tienes que escuchar al menos una vez por semana el programa "El Cafè de la República" de Joan Barril. Cada noche, a partir de las 21h. en Catalunya Ràdio.

El Café de la República ha convocado un concurso semanal donde lo único que tenéis que hacer es escribir un pequeño relato de 7 líneas (introducción, nudo y desenlace), donde se incluya la palabra "lana". Verdad, que es fácil?!? Viva la lana!

Entre todos los participantes de la semana se sorteará cada viernes un jersey Marcelinus que podrás elegir de su web! allí encontraréis los que están hechos sólo con
Xisqueta! Para más detalle en: http://www.marcelinus.cat


    
+
 

No hay comentarios: