UN PROJECTE SOCIAL / A SOCIAL PROJECT

L'Associació Obrador Xisqueta porta a terme un projecte d'economia social que neix amb la finalitat de pagar un preu just la llana dels pastors i pastores del Pirineu. Treballa l'aprofitament de la llana d’ovelles de raça Xisqueta. El resultat: la formació d'artesans i artesanes; el desenvolupament d'una artesania de qualitat 100% local, 100 % artesana d'innovació i la revalorització de l'ofici de pastor. Obrador forma part del Projecte Grípia, d'on sorgeix l'Escola de Pastors de Catalunya.

viernes, 30 de septiembre de 2011

Aquest cap de setmana la llana Xisqueta a Fira del Mediambient de TàrregaAquest cap de setmana ens podreu trobar a Fira de Mediambient de Tàrrega. Amb Obrador Xisqueta tindrem un estand on podreu trobar les nostres llanes a granel i filades i com a novetat presetarem l'aïllament per habitatge de llana Xisqueta!

Per a parlar-ho amb més deteniment, el diumenge a les 11h al pavelló farem una xerrada informativa sobre l'Ús de la llana com a aïllament, amb la participació de Josep Bunyesc (arquitecte), l'empresa RMT (de transformació de llana amb aïllament, amb la marca NITA-WOOL) i l'empresa de fusteria Fustes Sebastia, especialitzada amb construcció de fusta i case passives.

Us hi esperem!
Trobareu més informació al programa de la Fira


No hay comentarios: