UN PROJECTE SOCIAL / A SOCIAL PROJECT

L'Associació Obrador Xisqueta porta a terme un projecte d'economia social que neix amb la finalitat de pagar un preu just la llana dels pastors i pastores del Pirineu. Treballa l'aprofitament de la llana d’ovelles de raça Xisqueta. El resultat: la formació d'artesans i artesanes; el desenvolupament d'una artesania de qualitat 100% local, 100 % artesana d'innovació i la revalorització de l'ofici de pastor. Obrador forma part del Projecte Grípia, d'on sorgeix l'Escola de Pastors de Catalunya.

miércoles, 28 de septiembre de 2011

Tuppercraft! Showroom and cookies! genial!


[+ adelante en castellano]


De la mà de Montserrat Serra de Happyhorn, neix un nou projecte fantàstic! Es tracta del Tuppercraft! Obrador Xisqueta hi tindrà les seves llanes dins d'una selecció molt acurada i estem super contents/es de ser-hi!!!

Les Tuppercraft tal i com ens indica la seva creadora, són unes reunions privades amb galetones fetes a mà, on el client pot triar, remenar i comprar tot de productes fets a mà per artesans de qualitat de tot Espanya. Tindran vàries seccions: casa, nens, bisuteria i món craft!

Per iniciar-te només has de concertar cita! això vol dir organitzar un grup de sis persones, preparar un bon te o café! i Tuppercraft vindrà a casa teva amb una selecció de crafters de tota Espanya.

A més a més si ets un artesà/na (crafter) i vols que s'incloguin algun dels teus articles a la cuidada selecció que fa Tuppercraft només cal que enviïs un correu a: info@tuppercraft.com amb el teu portafoli o blog.


------

[castellano]
De la mano de Montserrat Sierra de Happyhorn, nace un nuevo proyecto fantástico! Se trata del Tuppercraft! Obrador Xisqueta tendrá sus lanas y estamos super contentos / as de estar!

Los Tuppercraft tal y como nos indica su creadora, son unas reuniones privadas con galletitas hechas a mano, donde el cliente puede elegir, remover y comprar todo de productos hechos a mano por artesanos de calidad de toda España. Tendran varias secciones: casa, niños, bisutería, y mundo craft.

Para iniciarte sólo tienes que concertar cita! esto quiere decir organizar un grupo de seis personas, preparar un buen té o café! y Tuppercraft vendrá a tu casa con una selección de crafters de toda España.
Además si eres un artesano / a  y quieres que se incluyan alguno de tus artículos en la cuidada selección que hace Tuppercraft sólo tienes que enviar un correo a: info@tuppercraft.com con tu portafolio o blog.
 

Encontraréis más información en:
http://www.twitter.com/tuppercraft
http://facebook.com/tuppercraft
http://www.tuppercraft.com/
  

No hay comentarios: