UN PROJECTE SOCIAL / A SOCIAL PROJECT

L'Associació Obrador Xisqueta porta a terme un projecte d'economia social que neix amb la finalitat de pagar un preu just la llana dels pastors i pastores del Pirineu. Treballa l'aprofitament de la llana d’ovelles de raça Xisqueta. El resultat: la formació d'artesans i artesanes; el desenvolupament d'una artesania de qualitat 100% local, 100 % artesana d'innovació i la revalorització de l'ofici de pastor. Obrador forma part del Projecte Grípia, d'on sorgeix l'Escola de Pastors de Catalunya.

domingo, 18 de septiembre de 2011

Obrador Xisqueta al “Fòrum: Economía y Liderazgo Responsable” de Sevilla

[+ adelante en castellano]

Obrador Xisqueta, representant també a mOntanyanes i l'Associació rurbans, participarà a partir d'aquest proper dimarts 20 de setembre al “Fòrum: Economia i Lideratge Responsable” dins de la “Xarxa de Dones Rurals i Urbanes de Catalunya”.

Es tracta d'una activitat formativa contemplada dins l'experiència innovadora “Red de Mujeres Rurales y Urbanas": un espai de desenvolupament econòmic i social finançada pel Ministerio de Medio Ambiente, Medio Rural y Marino i el Fons FEADER. http://www.economiayliderazgoresponsable.com/

Obrador Xisqueta serà l'entitat catalana representant en la fira de Mercat Responsable del Fòrum de Sevilla aportant peces de la col·lecció Xisqueta.

Text explicatiu del  marc del fòrum:

"La Conselleria d'Agricultura i Pesca de la Junta d'Andalusia amb la col.laboració de l'Institut Andalús de la Dona i en coordinació amb el Ministeri de Medi Ambient i Medi Rural i Marí, posarà en marxa, els dies 20 i 21 de setembre al Palau de congressos i Exposicions de Sevilla, un Fòrum que reunirà no només a les dones que formen part de la Xarxa de Dones Rurals i Urbanes, a la qual ja sumen 125.000 dones de nou comunitats autònomes, sinó també a les associacions de dones empresàries, autònomes o que han posat cooperatives tant en l'àmbit urbà com en el rural, interessades a analitzar els problemes que els afecten, explorar les noves tecnologies o el nou lideratge que ja comencen a desenvolupar en l'ocupació. El Fòrum també serà la plataforma per compartir experiències amb altres dones que han travessat ja el mateix camí que ara emprenen moltes de les seves congèneres i donar a conèixer les seves idees i serveis."

 ----

Obrador Xisqueta, representando también mOntanyanes y la Asociación rurbans, participará a partir de este próximo martes 20 de septiembre al "Foro: Economía y Liderazgo Responsable" dentro de la "Red de Mujeres Rurales y Urbanas de Cataluña".

Se trata de una actividad formativa contemplada dentro la experiencia innovadora "Red de Mujeres Rurales y Urbanas": un espacio de desarrollo económico y social financiada por el Ministerio de Medio Ambiente, Medio Rural y Marino y el Fondo FEADER.
http://www.economiayliderazgoresponsable.com/

Obrador Xisqueta será la entidad catalana representante en la feria de Mercado Responsable del Foro de Sevilla aportando piezas de la colección Xisqueta.

Texto explicativo del marco del foro:
 

 "La Consejería de Agricultura y Pesca de la Junta de Andalucía con la colaboración del Instituto Andaluz de la Mujer y en coordinación con el Ministerio de Medio Ambiente y Medio Rural y Marino, pondrá en marcha, los días 20 y 21 de septiembre en el Palacio de congresos y Exposiciones de Sevilla, un Foro que reunirá no sólo a las mujeres que forman parte de la Red de mujeres Rurales y Urbanas, a la que ya suman 125.000 mujeres de nueve comunidades autónomas, sino también a las asociaciones de mujeres empresarias, autónomas o que han puesto cooperativas tanto en el ámbito urbano como en el rural, interesadas en analizar los problemas que les afectan, explorar las nuevas tecnologías o el nuevo liderazgo que ya empiezan a desarrollar en el empleo. el Foro también será la plataforma para compartir experiencias con otras mujeres que han atravesado ya el mismo camino que ahora emprenden muchas de sus congéneres y dar a conocer sus ideas y servicios. "

No hay comentarios: