UN PROJECTE SOCIAL / A SOCIAL PROJECT

L'Associació Obrador Xisqueta porta a terme un projecte d'economia social que neix amb la finalitat de pagar un preu just la llana dels pastors i pastores del Pirineu. Treballa l'aprofitament de la llana d’ovelles de raça Xisqueta. El resultat: la formació d'artesans i artesanes; el desenvolupament d'una artesania de qualitat 100% local, 100 % artesana d'innovació i la revalorització de l'ofici de pastor. Obrador forma part del Projecte Grípia, d'on sorgeix l'Escola de Pastors de Catalunya.

sábado, 24 de septiembre de 2011

Obrador Xisqueta a Catalunya Radio: Solidaris

[+ adelante en castellano]

Avui, a les 15h, Obrador Xisqueta + mOntanyanes apareixeran al programa Solidaris de Catalunya Radio. En motiu de la adhesión a la Xarxa d'Economia Solidària RIPESS apareixem en una petita entrevista explicant les nostres accions en aquesta direcció. En breu podreu escoltar el potscast a: http://www.catradio.cat/programa/1117/Solidaris o al facebook de Solidaris.

----

Hoy, a las 15h, Obrador Xisqueta + mOntanyanes apareceran en el programa Solidaris de Catalunya Radio. En motivo de la adhesión a la Red de Economía Solidaria RIPESS apareceremos en una pequeña entrevista explicando nuestras acciones en esta dirección. En breu podréis escuchar el postcast en http://www.catradio.cat/programa/1117/Solidaris o en el facebook de Solidaris.

No hay comentarios: