UN PROJECTE SOCIAL / A SOCIAL PROJECT

L'Associació Obrador Xisqueta porta a terme un projecte d'economia social que neix amb la finalitat de pagar un preu just la llana dels pastors i pastores del Pirineu. Treballa l'aprofitament de la llana d’ovelles de raça Xisqueta. El resultat: la formació d'artesans i artesanes; el desenvolupament d'una artesania de qualitat 100% local, 100 % artesana d'innovació i la revalorització de l'ofici de pastor. Obrador forma part del Projecte Grípia, d'on sorgeix l'Escola de Pastors de Catalunya.

miércoles, 16 de febrero de 2011

Jornades entorn l'ús de la llana com a aïllament


Ens plau molt convidar-vos a les Jornades professionals entorn l'ús de la llana com a aïllament per a edificacions. A causa de la demanda que hi ha en el coneixement d'aquest material hem organitzat, amb la col·laboració del Col·legi d'Arquitectes - Delegació Pirineu - i l'Institut Gaudí de la Construcció de Lleida - dos jornades informatives durant aquest proper més.

La primera tindrà lloc a LLAVORSÍ, el proper dijous 24 de febrer a les 18.30h al Centre Cívic de Llavorsí.
La segona tindrà lloc a LA SEU D'URGELL, el dilluns 21 de MARÇ a les 18.30h. al Centre Cívic de la Seu d'Urgell.

Participaran amb nosaltres:
Presentarà i cloura la nostra associació explicant el procés de compra de llana Xisqueta a les comarques del Pirineu per a la seva transformació, entre d'altres coses, amb aïllament de llana d'aquesta raça.

Estan convidats tots els professionals vinculats al món de l'arquitectura i la construcció, així com tècnics i persones particulars que vulguin conèixer més afons aquest material, la seva versatilitat i eficiència energètica.

És molt important que confirmeu la vostra assistència a aquest acte a través del correu electrònic: info@obradorxisqueta.cat o del telèfon: 973 620 977. Totes les persones que assisteixin a les jornades tindran dret a obtenir un certificat d'aprofitament. És necessaria que ens ho feu saber abans de venir a les jornades.

Us hi esperem!

No hay comentarios: