UN PROJECTE SOCIAL / A SOCIAL PROJECT

L'Associació Obrador Xisqueta porta a terme un projecte d'economia social que neix amb la finalitat de pagar un preu just la llana dels pastors i pastores del Pirineu. Treballa l'aprofitament de la llana d’ovelles de raça Xisqueta. El resultat: la formació d'artesans i artesanes; el desenvolupament d'una artesania de qualitat 100% local, 100 % artesana d'innovació i la revalorització de l'ofici de pastor. Obrador forma part del Projecte Grípia, d'on sorgeix l'Escola de Pastors de Catalunya.

lunes, 31 de enero de 2011

Obrador Xisqueta a la 080


Per tercer cop consecutiu Obrador Xisqueta i l'artesana Bàrbara Grosskopf participaran a la Fira 080 com a Ofici Singular. La Bàrbara farà diverses demostracions in situ de la tècnica del feltre.

Artesania Catalunya, en el marc del seu pla estratègic, té una presència activa al 080, ja que pretén posar a l’abast dels dissenyadors de moda les possibilitats que ofereixen alguns dels oficis artesans de Catalunya per tal que puguin identificar idees, models de negoci i aplicacions de l’artesania, tant la tradicional com la contemporània, en la seva tasca professional.

Aquesta presència vol també facilitar el coneixement entre els dissenyadors i els artesans vinculats a la moda.

Trobareu a la Bàrbara l'1 de febrer de 11h - 15h, i 16h - 20h



No hay comentarios: