UN PROJECTE SOCIAL / A SOCIAL PROJECT

L'Associació Obrador Xisqueta porta a terme un projecte d'economia social que neix amb la finalitat de pagar un preu just la llana dels pastors i pastores del Pirineu. Treballa l'aprofitament de la llana d’ovelles de raça Xisqueta. El resultat: la formació d'artesans i artesanes; el desenvolupament d'una artesania de qualitat 100% local, 100 % artesana d'innovació i la revalorització de l'ofici de pastor. Obrador forma part del Projecte Grípia, d'on sorgeix l'Escola de Pastors de Catalunya.

martes, 26 de octubre de 2010

Aquest cap de setmana tots a Fira de Felletin (França)


Obrador Xisqueta fa maletes i marxa cap a França a fer la creuada per donar a conèixer el nostre projecte; portar les peces de les artesanes i artesans implicats al projecte i tornar a portar una nova remesa de fil de xisqueta, aquest cop de diferents gruixos. Tornarem a la Filature Terrade perquè d'una manera artesanal transformin la nostra llana en un fil preciós!

ja ho sabeu! qui per aquest pont estigui desvagat i sobretot li agradi, li encanti, el meravellós món de la llana, aquest cap de setmana ens trobareu a Felletin (Limoges) a les onzenes Jornades Nacionals de la Llana.

No hay comentarios: