UN PROJECTE SOCIAL / A SOCIAL PROJECT

L'Associació Obrador Xisqueta porta a terme un projecte d'economia social que neix amb la finalitat de pagar un preu just la llana dels pastors i pastores del Pirineu. Treballa l'aprofitament de la llana d’ovelles de raça Xisqueta. El resultat: la formació d'artesans i artesanes; el desenvolupament d'una artesania de qualitat 100% local, 100 % artesana d'innovació i la revalorització de l'ofici de pastor. Obrador forma part del Projecte Grípia, d'on sorgeix l'Escola de Pastors de Catalunya.

martes, 3 de agosto de 2010

A la venda llana rústica de colors...



Posem en marxa un sistema de venda on-line de llana del tirol tenyida. Els nostres preus són de 3,5 e/100 g i la comanda mínima és de 100 g. Com sempre teniu a disposició la nostra llana Xisqueta de colors originals (blanc, gris i marró) a 1,3 i 1,5 e/100g. A disfrutar de l'univers de colors!

7 comentarios:

rosalia dijo...

M'interessa molt aquesta proposta de llanes naturals i tenyidas. DE les naturals ja ens vau informar, però aquesta no sé si està filada, el calibre del fil.. Podeu informar una mica més?

mOntanyanes dijo...

Són llanes de raça del tirol que comprem a Alemanya i les fem arribar. Estem plantejant-nos per la propera temporada llana xisqueta tenyida de colors. De moment al no existir-ne de nacional al mercat la portem de fora.

Merci pel teu interés! si en necessites ja ho saps!

rosalia dijo...

Gracies per la resposta. No tinc filadora, ni en sé de filar. M'agraden els colors, però no sé si es fil o està per filar.
D'altra banda- la vostra de colors naturals- amb quines agulles s'hauria de treballar. Es per fer-me una idea de la que necessitaria y per quin tipus de traball m'anirá bé.
Merci.

Unknown dijo...

bon dia,
la llana Xisqueta la veneu online?


alba

mOntanyanes dijo...

Hola Alba!

Sí. La venem on-line!
v.

Unknown dijo...

hola montanyanes,

quin és el link de la botiga online?


alba

Unknown dijo...

v,

quin és l'enllaç de la botiga online??



al