UN PROJECTE SOCIAL / A SOCIAL PROJECT

L'Associació Obrador Xisqueta porta a terme un projecte d'economia social que neix amb la finalitat de pagar un preu just la llana dels pastors i pastores del Pirineu. Treballa l'aprofitament de la llana d’ovelles de raça Xisqueta. El resultat: la formació d'artesans i artesanes; el desenvolupament d'una artesania de qualitat 100% local, 100 % artesana d'innovació i la revalorització de l'ofici de pastor. Obrador forma part del Projecte Grípia, d'on sorgeix l'Escola de Pastors de Catalunya.

lunes, 15 de septiembre de 2014

Obrador Xisqueta compra 4.500 kg. de llana per filar / de lana para hilar

[+ adelante en castellano]
Preparant la nova remesa de llana Xisqueta. Durant aquest estiu hem recollit els vora 5.000 quilos de llana que en aquests moments estan filant-se a la Val de Sant Lorenzo (Castella Lleó). Llana filada Xisqueta per a elaborar els productes d'aquesta tardor-hivern que en breu, en breu, us anirem explicant. Aquí unes quantes fotos del dia de la recollida d'aquesta llana.

...


Preparando la nueva remesa de lana. Durante este verano hemos recogido los casi 5.000 kilos de lana que en estos momentos se están hilando a la Val de San Lorenzo (Castilla León). Lana hilada Xisqueta para elaborar los productos de este otoño-invierno que en breve, en breve, os iremos contando. Aquí unas cuantas fotos del día de la recogida de la lana.
No hay comentarios: