UN PROJECTE SOCIAL / A SOCIAL PROJECT

L'Associació Obrador Xisqueta porta a terme un projecte d'economia social que neix amb la finalitat de pagar un preu just la llana dels pastors i pastores del Pirineu. Treballa l'aprofitament de la llana d’ovelles de raça Xisqueta. El resultat: la formació d'artesans i artesanes; el desenvolupament d'una artesania de qualitat 100% local, 100 % artesana d'innovació i la revalorització de l'ofici de pastor. Obrador forma part del Projecte Grípia, d'on sorgeix l'Escola de Pastors de Catalunya.

miércoles, 25 de junio de 2014

Obrador Xisqueta i Marine Mercieux finalistes als Premis ArtFAD!

[+ adelante en castellano]


Obrador Xisqueta juntament amb la nostra dissenyadora Marine Mercieux hem estat seleccionades com a finalistes als premis ARTFAD, d'art i artesania contemporània!!!! Bravo!!!!!!!!!!!!!!!! Som 16 finalistes. De moment felicitats a tots i tots un honor poder compartir aquesta primera selecció. La peça triada és la nostra catifa "Cim". L’acte de lliurament de premis es farà el proper 1 de juliol a les 20h AL Disseny Hub Barcelona! En paral·lel s'ha organitzat una exposició amb les peces finalistes que s'inaugura avui mateix i que romandrà fins el 22 d'octubre a la mateixa seu del FAD.

Els premis ARTFAD, d’art i artesania contemporània, tenen l’objectiu d’estimular la recerca, la creació i l’excel•lència en el camp dels oficis d’art. Uns premis que són reflex directe de la idiosincràsia de l’A-FAD; una entitat que té com a eix vertebrador el fet d’establir ponts de diàleg entre les diferents disciplines, que conformen el complex prisma de la creació plàstica contemporània. 

Finalistes: 

Professionals: Associació Obrador Xisqueta amb Marine Mercieux, Maurizio Capannesi, Esther Chacón Avila, Montserrat Duran Muntadas, Cynthia Fusillo, Kima Guitart, Marti – Toro, Paco Ortí, Ariane Patout, Raúl Paxarín, Núria Pié Barrufet, Juan Pablo Quintero, Estela Saez, Todomuta Studio, José Tomás, Ramón Úbeda i Sayuri Villalba.


---

Obrador Xisqueta junto con nuestra diseñadora Marine Mercieux hemos sido seleccionadas como finalistas a los premios ARTFAD, de arte y artesanía contemporánea!! Bravo ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ Somos 16 finalistas. De momento felicidades a todos y todos un honor poder compartir esta primera selección. La pieza elegida es nuestra alfombra "Cima". El acto de entrega de premios se hará el próximo 1 de julio a las 20h AL Diseño Hub Barcelona! En paralelo se ha organizado una exposición con las piezas finalistas que se inaugura hoy y que permanecerá hasta el 22 de octubre en la misma sede del FAD.

Los premios ARTFAD, de arte y artesanía contemporánea, tienen el objetivo de estimular la investigación, la creación y la excelencia • excelencia en el campo de los oficios de arte. Unos premios que son reflejo directo de la idiosincrasia de la A-FAD; una entidad que tiene como eje vertebrador el hecho de establecer puentes de diálogo entre las diferentes disciplinas, que conforman el complejo prisma de la creación plástica contemporánea.

No hay comentarios: