UN PROJECTE SOCIAL / A SOCIAL PROJECT

L'Associació Obrador Xisqueta porta a terme un projecte d'economia social que neix amb la finalitat de pagar un preu just la llana dels pastors i pastores del Pirineu. Treballa l'aprofitament de la llana d’ovelles de raça Xisqueta. El resultat: la formació d'artesans i artesanes; el desenvolupament d'una artesania de qualitat 100% local, 100 % artesana d'innovació i la revalorització de l'ofici de pastor. Obrador forma part del Projecte Grípia, d'on sorgeix l'Escola de Pastors de Catalunya.

jueves, 6 de marzo de 2014

Construïm Tèxtil Murs de Resistència. Dia de la dona. Banyoles

[+ adelante en castellano]

Més de 70 kg. de llana que se'n va a "Construïm Tèxtils Murs de Resistència" (Banyoles). En commemoració del dia de la dona, aquest dissabte 8 de març, la Facultat de Belles Arts i l'Espai EArt, organitzen la creació d'una obra col·lectiva i de participació lliure en l'espai públic. Treballaran amb la tècnica del matalàs, confeccionant coixins amb roba reutilitzada i construiran un mur a la manera de les nostres arquitectures rurals. Hi esteu convidats/des a participar-hi! 

Més informació en el flyer annex.



---

Más de 70 kg. de lana que se va a "Construimos Textiles Muros de Resistencia" (Banyoles). En conmemoración del día de la mujer, este sábado 8 de marzo, la Facultad de Bellas Artes y el Espacio Eart, organizan la creación de una obra colectiva y de participación libre en el espacio público. Trabajarán con la técnica del colchón, confeccionando cojines con ropa reutilizada y construirán un muro en la manera de nuestras arquitecturas rurales. Estáis invitados / as a participar! 

Más información en el flyer anexo.

No hay comentarios: