UN PROJECTE SOCIAL / A SOCIAL PROJECT

L'Associació Obrador Xisqueta porta a terme un projecte d'economia social que neix amb la finalitat de pagar un preu just la llana dels pastors i pastores del Pirineu. Treballa l'aprofitament de la llana d’ovelles de raça Xisqueta. El resultat: la formació d'artesans i artesanes; el desenvolupament d'una artesania de qualitat 100% local, 100 % artesana d'innovació i la revalorització de l'ofici de pastor. Obrador forma part del Projecte Grípia, d'on sorgeix l'Escola de Pastors de Catalunya.

martes, 21 de enero de 2014

Un nou prototip Xisqueta. Botí interior de feltre per a botes | Un nuevo prototipo Xisqueta. Botín interior de fieltro para botas

[+ adelante en castellano]

Podríem dir que Xisqueta també té un departament de I+D. Aquí tenim un dels darrers resultats! 


Arrel de la necessitat de generar un material d'aïllament per a botes tècniques de muntanya se'ns va fer l'encàrrec de fer un botí interior de feltre Xisqueta per botes que aguantessin temperatures molt baixes. I el resultat és aquest! Un botí de la talla 42. 



Aquest prototip serà testejat aquest més de febrer a Suècia, en el marc d'una travessa de 20 dies en espais amb temperatures al voltant dels 30º sota zero!!!! 

Bona sort botins Xisqueta! Feu bé la vostra feina!!!! A veure què ens depararà aquesta nova proposta! ;P


---

Podríamos decir que Xisqueta también tiene un departamento de I + D. Aquí tenemos uno de los últimos resultados! 




A raíz de la necesidad de generar un material de aislamiento para botas técnicas de montaña nos hizo el encargo de hacer un botín interior de fieltro Xisqueta para botas que aguantaran temperaturas muy bajas. Y el resultado es este! Un botín de la talla 42. 


Este prototipo será testado este mes de febrero en Suecia, en el marco de una travesía de 20 días en espacios con temperaturas alrededor de los 30 º bajo cero!! 

Buena suerte botines Xisqueta! Haga bien su trabajo!! A ver qué nos deparará esta nueva propuesta! ; P

2 comentarios:

Xavier Moyà dijo...

Ostres! Vaja botins més elegants! Llàstima que siguin interiors ;) Ja ens fareu cinc cèntims de com rendeixen a tant baixa temperatura!

mOntanyanes dijo...

ES que no hi podem fer més! la llana Xisqueta és així de bonica! Ja us informarem de com va el testeig!