UN PROJECTE SOCIAL / A SOCIAL PROJECT

L'Associació Obrador Xisqueta porta a terme un projecte d'economia social que neix amb la finalitat de pagar un preu just la llana dels pastors i pastores del Pirineu. Treballa l'aprofitament de la llana d’ovelles de raça Xisqueta. El resultat: la formació d'artesans i artesanes; el desenvolupament d'una artesania de qualitat 100% local, 100 % artesana d'innovació i la revalorització de l'ofici de pastor. Obrador forma part del Projecte Grípia, d'on sorgeix l'Escola de Pastors de Catalunya.

lunes, 2 de diciembre de 2013

Fireta Pura Creativitat. Coses Boniques fetes al Pallars!

[+ endavant amb castellà]

Tenim un nou esdeveniment al Pallars!!! La FIRETA PURA CREATIVITAT que organitza el col·lectiu "Petit Moixó"! aquest dissabte 7 de desembre podreu trobar a la plaça Major de Sort "Coses Boniques Fetes Aquí": una selecció d'artesanes, il·lustradors i entitats culturals del Pallars. I Com diu el Petit Moixó "Per Nadal regala producte local"... ens veurem amb la Caravana Xisqueta.


---

Tenemos un nuevo evento en el Pallars! La FERIETA PURA CREATIVIDAD que organiza el colectivo "Petit Moixó"! este sábado 7 de diciembre podréis encontrar en la plaza Mayor de Sort "Cosas Bonitas Hechas Aquí": una selección de artesanas, ilustradores y entidades culturales del Pallars. Y Como dice el Petit Moixó "En Navidad regala producto local" ... nos veremos con la Caravana Xisqueta.

No hay comentarios: