UN PROJECTE SOCIAL / A SOCIAL PROJECT

L'Associació Obrador Xisqueta porta a terme un projecte d'economia social que neix amb la finalitat de pagar un preu just la llana dels pastors i pastores del Pirineu. Treballa l'aprofitament de la llana d’ovelles de raça Xisqueta. El resultat: la formació d'artesans i artesanes; el desenvolupament d'una artesania de qualitat 100% local, 100 % artesana d'innovació i la revalorització de l'ofici de pastor. Obrador forma part del Projecte Grípia, d'on sorgeix l'Escola de Pastors de Catalunya.

lunes, 1 de julio de 2013

Nous productes Xisqueta!


Ja tenim a la venda dos nous productes, els packs per a fer feltre amb dos models: un de llana xisqueta dels tres colors naturals i el segon pack de llana tirolesa amb colors més vius o colors més foscos.

I la segona novetat: llana merino en metxa i de diferents colors. Si esteu interessats el algun d'aquests productes els podeu trobar: aquí


---

Ya tenemos a la venta dos nuevos productos, los packs para hacer fieltro con dos modelos: uno de lana xisqueta con los tres colores naturales y el segundo pack de lana tirolesa con colores más vivos o colores más oscuros.

Y la segunda novedad: lana merino en mecha y de diferentes colores. Si estás interesado en alguno de estos productos los puedes encontrar: aquí

No hay comentarios: